تبلیغات
من و همسرم در غربت - مطالب مراحل اداری ازدواج ما

من و همسرم در غربت

Ich will nur Dich...

درباره من
می روم راه دور...خیلی دور..آسمان وطن خدا حافظ
شهر سرد قدیمی ام بدرود،ایران زیبای من خدا حافظ

می روم راه دور خیلی دور،دورم از چشمهای روشن تو
منتظر می شوم تو هم برسی،تا دلم بشکفد به دیدن تو

کوله بارم چه قدر سنگین است"از وطن نان و نور آوردم
عطردلچسب چادر مادر،عشق را با غرور آوردم

شانه های برادرم اینجاست،موی خوشبوی مادرم اینجاست
گرمی مهربان دست پدر،کیف قرآن و دفترم اینجاست

می روم راه دور خیلی دور،تو همیشه کنار من هستی
دوستت دارم و دلم با توست،دور و نزدیک،یار من هستی
نویسنده : باران
تاریخ : یکشنبه 11 مهر 1395 06:58 ب.ظ

پاسخ به سوال یکی از دوستان که پرسیدن من تا کی نمیتونم بیام ایران؟
چون من پناهنده نیستم هر زمان خواستم میتونم برگردم ایران و توی موندنم محدودیتی نیست نیاز به ویزا و هیچ برگه خاصی واسه برگشت به ایران ندارم .اگر کسی پناهنده باشه تا مدتی که براش تعیین میشه حدود شش تا هفت سال نمیتونه به کشورش برگرده البته این بستگی داره که پناهنده سیاسی باشه یا اجتماعی.
در موردای ازدواج مثل ما, ما اجازه داشتن کارت شهروندی و کارت بانک و کار داریم.
ویزایی که من باهاش اومدم ویزای ازدواجه و داخلش نوشته که من اجازه کار دارم. ولی کسایی که پناهنده میشن با ویزای شنگن میان و میمونن و اگر بخوان پناهنده بشن باید قبل از زمان سررسید ویزاشون خودشون رو به عنوان یه پناهنده معرفی کنن.مثلا بعضیا دینشون رو عوض میکنن که این دسته هیچ وقت نمیتونن به ایران برگردند.کسایی که پناهنده هستن تا زمانی که کارت شهروندی نتونن بگیرن اجازه کار ندارند

نویسنده : باران
تاریخ : یکشنبه 26 اردیبهشت 1395 09:18 ب.ظ
دوستان اولین کاری که میکنین وقتی وارد آلمان میشین اینه که برین و اسم و ادرستون رو ثبت کنین تو شهرداری یا(einwohnermeldeamt ).ما 120 یورو برای این برگه پرداخت کردیم. وقتی همه مراحل اداریش انجام شد به شما یه کارت شهروندی میدن که همون کارت ملی خودمونه.ما این کارو 2-3 روز بعد از ورودمون به آلمان انجام دادیم و یه برگه به من دادن و برام ترجمه کردن که معنیش چیه و من امضاش کردم:

توی این برگه که من امضا کردم نوشته که:
من با این مشخصات...با همسرم با این مشخصات...در این ادرس زندگی میکنیم و دلیل موندن ما توی آلمان فقط ازدواجه و ما قصد داریم تا همیشه با هم زندگی کنیم و در صورتی که از هم جدا بشیم من حق زندگی در آلمان رو ندارم.و توی این برگه نوشته بعضی اوقات ممکنه یه بازرس بفرستن که زندگی ما با هم دیگه رو چک کنه و اگر با هم زندگی نکردیم من بلافاصله باید از آلمان خارج بشم.
و ضمنا شما باید برین و برای بیمه درمانیتون اقدام کنین .من چون از یک ماه دیگه شغل دارم تونستم خیلی راحت بیمه بشم.
نویسنده : باران
تاریخ : چهارشنبه 4 فروردین 1395 04:57 ب.ظ
سلام دوستان
پارسال یه سال فوق العاده پرکار بود واسه ما.زندگی من از یه زندگی همیشه یه شکل به یه زندگی پرمشغله تبدیل شد
درست زمانی که از همه چی ناامید شده بودم و میخواستم بی خیال آینده بشم درهایی به روم باز شد که هیچ وقت حتی تصورشم نمیکردم
توی این پست میخوام بگم که ما چه مراحلی رو پارسال از اول تا اخر گذروندیم
اولین مرحله خواستگاری بود که با حضور همسرم و خانواده ما و فامیل مادرم برگذار شد اگرچه اصلا به مراسم خواستگاری هیچ شباهتی نداشت، یه روز بهاری که ما رفتیم عید دیدنی و همسری هم به ما پیوست و من همه حرفاشو ترجمه میکردم و نهایتا مورد تایید قرار گرفت
فصل بهار همش به جمع اوری مدارک گذشت.همسری رفت آلمان و مدارکی که ما میخواستیم شامل گواهی تجرد،گواهی عدم مانع(که این ازدواج مانعی نداره)،گواهی مسلمونی و عم سو پیشینه رو آورد.تمام این مراحل رو آلمان انجام داد.بعد ما نامزد کردیم و هر روز مدارک رو میبردیم اوائل به ما گفتن که باید مدارک رو به سفارت بدیم اما این اشتباه بود این مراحل اصلی ازدواج که ما طی کردیم:
 

توجه : مرد خارجی بدلیل ازدواج با زن ایرانی تبعه ایران محسوب نمی گردد و فرزندان آنها نیز تابعیت پدر را خواهند داشت ، لذا برای سفر به ایران بایستی درخواست روادید کنند . برای این افراد با درخواست کتبی زن در حداقل زمان روادید صادر خواهد شد .

مدارك لازم
۱- درخواستنامه تکمیل شده شماره [۲۰۲] برای ثبت ازدواج با مرد خارجی (مرد خارجی میتواند مشخصات خود را در درخواستنامه به انگلیسی بنویسد)
۲- اصل شناسنامه زن
۳- درخواستنامه تکمیل شده شماره [۲۱۹] برای صدور گواهی تجرد (فقط درصورتی که شناسنامه زن المثنی باشد)
۴- گواهی ولادت بین المللی مرد با مهر و امضای اصل صادره شهرداری ها که اسامی والدین وی نیز در آن قید شده باشد. به انضمام دو سری کپی‌ از گواهی ولادت فوق.
۵- اصل اجازه نامه كتبی پدر یا جد پدری دوشیزه برای ازدواج اول که باید توسط یکی از دفاتر اسناد رسمی تائید شده باشد (اگر پدر یا جد پدری ساکن ایران باشند).
*- در صورتیکه پدر یا جد پدری ساکن هلند باشد، حضور وی، با همراه داشتن اصل شناسنامه اش، در سفارت برای صدور اجازه نامه  ضروریست.
*- در صورت فوت پدر و یا جد پدری، ارائه اصل گواهی فوت صادره از مراجع ذیصلاح ضروریست
*- در صورت طلاق بانوان از همسر قبلی‌، ارائه اصل طلاق نامه ضروری می‌باشد.
۶- اصل گواهی تشرف مرد به دین مبین اسلام به انضمام دو سری کپی‌ از تشرف به دین اسلام صادره مراکز اسلامی مورد تایید سفارت .
۷- اصل گواهی جاری شدن صیغه عقد شرعی به انضمام دو سری کپی‌ از گواهی ازدواج شرعی صادره مراکز اسلامی مورد تایید سفارت .  (برای هموطنان زرتشتی كلیمی و مسیحی ارائه گواهی انجام نكاح براساس رویه معمول در ادیان مذكور الزامی است)
۸- اصل سند رسمی ازدواج هلندی به انضمام دو سری کپی‌ از سند ازدواج هلندی(در صورتی كه سند رسمی ازدواج غیرهلندی باشد، اصل سند باید توسط سفارت كشور محل ازدواج در هلند  تائید و سپس توسط وزارت امور خارجه هلند تصدیق گردد).
۹- گواهی تندرستی زوجین شامل گروه خون، عدم ابتلاء به بیماری مقاربتی، ایدز، تالاسمی (Thalassaemie )  و اعتیاد به مواد مخدر و گواهی مبنی بر بلامانع بودن ازدواج از نظر RH خون از یکی از بیمارستانها و یا مراکز پزشکی معتبر (در صورتیکه از ازدواج شرعی زوج بیش از یکسال سپری شده باشد نیازی به ارائه این گواهی نیست)
۱۰- گواهی اشتغال به كار مرد و یک سری کپی‌ از گواهی فوق.
۱۱- گواهی عدم سوء پیشینه مرد كه از سوی پلیس بین المللی (اینترپول) یا پلیس هلند صادر شده باشد به انضمام یک سری کپی‌ از گواهی فوق.
۱۲- تعهدنامه رسمی مرد مبنی بر پرداخت نفقه و هزینه بلیط مراجعت زن به ایران (این تعهدنامه باید در حضور كنسول در سفارت تنظیم و امضاء شود. )
*- چنانچه زن ایرانی طبق تعهدنامه شماره [۲۰۳] انصراف خود را از دریافت نفقه و هزینه بلیط مراجعت به ایران اعلام نماید، ارائه تعهدنامه مرد برای پرداخت نفقه و هرینه مراجعت لازم نیست.
۱۳- دوازده قطعه عکس جدید ۴×۳ تمام رخ، بدون کلاه و عینک و با زمینه سفید از هر یک از زوجین که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده وعکس بانوان با حجاب اسلامی باشد.
۱۴- گذرنامه و اقامت زوجه ایرانی در کشور هلند به انضمام دو سری کپی‌ از گذرنامه و اقامت زوجه در هلند.
۱۵- گذرنامه و کارت اقامت مرد خارجی به انضمام دو سری کپی‌ از گذرنامه و اقامت زوج در هلند.
۱۶-  واریز [ هزینه] در بخش کنسولی با دستگاه PIN.

واقعا مراحل زیاد و سختی بود خیلی طول کشید اما با این حال بازم کمتر از بعضیا شد چون بعضی وقتا سختگیری میکنن.
اگر شما هم مث من یه ازدواج با مرد غیرایرانی داشتین بدونین که ممکنه طول بکشه ولی باید صبور باشین..خیلی زود اجازه ازدواجو میگیرینالبته این جور ازدواج کلا سختیای بیشتری داره که از اول خودتونو باید آمادش کنین.
جستجو در وبلاگ
نظرسنجی
دوست دارین بیشتر راجب چی بنویسم؟




ابزارک های وبلاگ

قالب وبلاگ

  • کل بازدید:
  • بازدید امروز :
  • یازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :