تبلیغات
من و همسرم در غربت - به دست آوردن شهروندی آلمان

من و همسرم در غربت

خاطرات زندگی من در آلمان

درباره من
می روم راه دور...خیلی دور..آسمان وطن خدا حافظ
شهر سرد قدیمی ام بدرود،ایران زیبای من خدا حافظ

می روم راه دور خیلی دور،دورم از چشمهای روشن تو
منتظر می شوم تو هم برسی،تا دلم بشکفد به دیدن تو

کوله بارم چه قدر سنگین است"از وطن نان و نور آوردم
عطردلچسب چادر مادر،عشق را با غرور آوردم

شانه های برادرم اینجاست،موی خوشبوی مادرم اینجاست
گرمی مهربان دست پدر،کیف قرآن و دفترم اینجاست

می روم راه دور خیلی دور،تو همیشه کنار من هستی
دوستت دارم و دلم با توست،دور و نزدیک،یار من هستی
نویسنده : باران
تاریخ : پنجشنبه 2 آذر 1396 08:08 ب.ظ
به دست آوردن شهروندی آلمان کار ساده نیست. متقاضیان باید دست کم هشت سال در آلمان اقامت داشته باشند. علاوه برآن، فرد متقاضی باید توانایی تامین معیشت خود و خانواده خود را داشته باشد. جزئیات را دراین مطلب جمع آوری کرده ایم.

پاسپورت سفرآلمانی: شهروندان آلمانی برای سفر به ۱۷۷ کشور جهان نیازی به اخذ ویزا ندارند

۱. همان‌گونه که گرفتن اجازه اقامت نیاز به پرداخت یک مبلغ مشخص دارد، برای گرفتن پاسپورت آلمانی نیز باید هزینه آن پرداخت شود. کسب شهروندی برای افراد بالغ ۲۵۵ یورو و برای افراد زیر سن ۵۱ یورو هزینه دارد.

۲. براساس قانون اداره مهاجرت و پناهندگی آلمان، یک شخص باید هشت سال با اجازه اقامت در آلمان زندگی کرده باشد تا بتواند شهروندی این کشور را بگیرد. در موارد خاصی شش یا هفت سال نیز کفایت می‌کند.

۳. ترک تابعیت اولی: شهروندان کشورهای خارجی برای دریافت شهروندی آلمان باید تابعیت اول خود را ترک کنند. خارجی هایی که در آلمان بزرگ نشده اند، اکثراً برای کسب شهروندی آلمانی، باید از حق شهروندی قدیمی شان صرف نظر کنند.

البته در این رابطه استثناَهایی وجود دارد. مثلاَ هرگاه کشور اولی از لغو تابعیت اتباع خود خودداری کند، در آن صورت شهروندان‌اش با پوره کردن شرایط می‌توانند تابعیت کشور خود را در کنار شهروندی آلمان حفظ کنند. از جمله شهروندان افغانستان می‌توانند دوتابعیته باشند.

۴. پیش شرط دیگر این است که باید فرد متقاضی شهروندی آلمان توانایی آن را داشته باشد که خود مصارف زندگی اش را تامین کند، بدون آنکه به کمک های اجتماعی (سوسیال) وابسته باشد.

۵. شخصی که خواهان کسب شهروندی آلمان است، باید به "نظم بنیادی آزادانه و دموکراتیک قانون اساسی" اعتراف کند. مجرمین نمی توانند شهروندی آلمان را به دست آورند.

۶. آشنایی با زبان آلمانی به حدی که شخص بتواند امور زندگی را در آلمان به پیش ببرد، (داشتن سند معتبر B1» نیز از شرایط ضروری برای به دست آوردن پاسپورت آلمانی است.

۷. افزون برآن کسی می خواهد شهروند آلمان شود، باید «امتحان شهروندی» (Einburgerungstest) را موفقانه سپری کند. هدف «امتحان شهروندی» آشنایی با حقوق، نظم اجتماعی و شیوه زندگی در آلمان است. در این امتحان، متقاضی باید از ۳۳ سوال حداقل به ۱۷ سوال آن پاسخ مثبت بدهد.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
جستجو در وبلاگ
نظرسنجی
دوست دارین بیشتر راجع به چی بنویسم؟




ابزارک های وبلاگ

قالب وبلاگ

  • کل بازدید:
  • بازدید امروز :
  • یازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :